LinkedIn Twitter Facebook

4e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor en door ondernemers.

22 juni 2018

 

 

Op vrijdag 22 juni 2018 wordt van 17.00 tot 20.00 uur de 4e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers. Locatie is deze keer bij op de bedrijfslocatie van Van der Zaag aan de Christian Huygensstraat 38, 3281 ND te Numansdorp, waar de ruime loods prachtig voor het event wordt ingericht.

 

De entree bedraagt € 25,00 euro p.p. waarbij onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt wederom 50% ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard en 50% aan de Stichting Halte Zomervilla. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren om en nabij het pand.

 

Netwerken en haring happen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 4e Haringparty Hoeksche Waard. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig. Er is verder gepaste muzikale omlijsting aanwezig en wederom zal er een veiling plaatsvinden met veilingmeester Hans Knipscheer.

 

Initiatief:Spontaan waren de initiatiefnemers Johan Roobol, Henk Klapwijk en Steven Corijn drie jaar geleden het met elkaar eens dat dé haringparty voor ondernemers nog steeds ontbrak. Na een succesvolle eerste editie in 2015, staat nu de 4e editie voor de deur. Inmiddels is ook ondernemer Simon van de Mark toegetreden tot het bestuur. De initiatiefnemers hierover: “De eerste edities waren zeer geslaagd en ook dit jaar maken we er weer een mooie editie van. We organiseren het bij voorkeur op een bedrijfslocatie en deze was dan ook snel gevonden. Het wordt dan ook een mooie netwerkparty, waar ondernemend Hoeksche Waard onder het genot van zon, prima haring en drankjes elkaar kunnen treffen. En dat de goede doelen Hospice Hoeksche Waard en Stichting Halte Zomervilla. We rekenen dan ook op een succesvolle vierde editie.”

 

Aanmelden:

Aanmeldinen is verplicht. Zonder toegangsbewijzen heeft u géén toegang tot de haringparty. U kunt kaarten bestellen via de website www.haringparty-hoekschewaard.nl  Na betaling ontvangt u een persoonlijke bevestiging van de entreebewijzen. De kaarten bedragen € 25,00 euro per stuk inclusief b.t.w. U ontvangt een kwitantie na betaling.

 

Locatie: De Zaag, Numansdorp

Tijd: 17.00-19.00 uur

 

Terug naar events